Space4youLOGOcircleWHITE2
Space4youLOGOcircleWHITE2

SPACE4YOU ON HYGIEENINEN JA ANTIBAKTEERINEN TYÖTILA AVOTOIMISTOON TAI JULKISILLE PAIKOILLE

Huolestuttaako isojen tilojen hygieenisyys? Kaipaatko hiljaista ja antibakteerista tilaa omaan työskentelyyn tai palavereille? Space4you on tila tilassa – integroitu työtila, puhelinkoppi tai neuvotteluhuone avotoimistoihin, julkisiin tiloihin ja myymälöihin.

Space4you on muutakin kuin vain hetkellisiä tuokioita varten. Sillä on hyvin suodatuskykyinen ilmanvaihto, jonka ansiosta tilassa on miellyttävä työskennellä pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Lisäksi Space4you on varusteltavissa mikrobeja tuhoavalla antibakteerisella valolla.

Space4you-tilassa yhdistyvät turvallisuus ja hygieenisyys miellyttävään akustiikkaan ja raikkaaseen ilmaan. Turvallinen ympäristö luodaan antibakteerisella valolla ja tehokkaalla ilmastoinnilla. Tilassa on huomioitu esteettömyys integroidulla kulkuluiskalla ja leveällä oviaukolla.

Space4you on irrallinen, muusta ympäristöstä eristetty tila. Se on omiaan toimimaan hygieenisenä neuvottelutilana tai hiljaisena työtilana. Space4you on mitoitettu siten, että se mahtuu niin avotoimistoon, liiketiloihin, kauppakeskuksiin, virastotaloihin tai muihin julkisiin tiloihin.

HYGIEENINEN JA ANTIBAKTEERINEN TYÖTILA

Safe Products - Safe Air

ENERGIATEHOKAS ILMANPUHDISTUS

Space4you-tilassa oleva ilmanvaihtotekniikka puhdistaa ilmasta epäpuhtauksia kuten viruksia, mikrobeja, bakteereja ja pölyä. Ilmanpuhdistin pystyy suodattamaan jopa 0,02 µm (mikrometrin) kokoisia pienhiukkasia. Esimerkiksi koronavirus on kokoluokaltaan 0,125 µm. Ilmanpuhdistin ei tuota ilmaan mitään haitallisia sivutuotteita.

Ilmanpuhdistimelle on valittavana kolme eri nopeutta. Ne kuluttavaa energiaa tasosta riippuen vain 31–54 wattia. Puhdistimen päällä olevat valinnaiset ilmaritilät voi säätää ohjaamaan ilmaa haluttuun suuntaan. Tarkasti asemoitu ilmanvaihtojärjestelmä ei aiheuta vedon tunnetta.

Space4you-tilan ilmanpuhdistin tuottaa tilan kokoon nähden 10-kertaisen määrän puhdasta ilmaa. Ylimääräisen ilman se poistaa sitä ympäröivään tilaan, puhdistaen näin myös ympäristöään.

Safe Light

ANTIBAKTEERINEN
VALO

Space4you-tilaan on valittavana antibakteerinen valaistustekniikka Safe Light, joka tuottaa jatkuvaa mikrobeja ja bakteereja eliminoivaa valoa. Tällä led-valotekniikalla on useiden tutkimusten perusteella tehokas vaikutus mikro-organismien eliminoinnissa.

Safe Light -valaisin on hyväksytty jatkuvaan ja rajoittamattomaan käyttöön standardin IEC 62471 mukaisesti. Valo ei vahingoita kalustuksia, tuotteita tai ihmisiä, eikä tuota mitään riskitekijää tilankäyttäjille puhdistusprosessin aikana.

Safe Products -tuotteet

HANDSFREE-
JA RFID-TOIMINNOT

Space4you-tilan hygieenisyyttä pystytään lisäämään liukuovien automatiikalla. Oven avaus voi olla handsfree-toiminnalla ja liiketunnistimella varusteltu, täysin automaattinen toiminto. Tai oveen voidaan liittää RFID-lukija, jolloin kulkeminen tapahtuu RFID-tunnisteella.

KYSY MUISTA TURVALLISUUTTA LISÄÄVISTÄ SAFE PRODUCTS -TUOTTEISTAMME

Space4you-tilan mitat

SPACE4YOU:N
KOKO JA MODUULIT

Space4you löytyy neljässä eri koossa: S, M, L, XL. Niiden leveys on aina 2.600 mm, ja korkeus 2.256 mm. S-kokoinen tila soveltuu hyvin kahdelle henkilölle. Koko XL soveltuu noin kuuden henkilön käyttöön.

Tilan ilmanottoaukot sijaitsevat tilan etupuolella, joten useampi Space4you on mahdollista sijoittaa vierekkäin kiinni toisiinsa.

AKUSTIIKKA JA ÄÄNIERISTYS

Space4you-työtilassa on miellyttävä ja rauhallinen äänimaisema. Se on luotu akustoivilla ja paloturvallisilla pintamateriaaleilla ja äänieristystä lisäävillä rakenneratkaisuilla. Etu- ja takaseinän lasit ovat niin ikään turvalaminoituja ja äänieristettyjä.

VÄRIVAIHTOEHDOT

Sisäseinien kangasmateriaalissa on yksi perusväri, mutta värivaihtoehdoissa löytyy valinnan varaa myös omaan brändiin sopivaksi.
Space4you:n ulkovärityksessä ja kuvioinnissa on useita eri vaihtoehtoja. Perusväriltään laseja ympäröivät kehykset ja ulkosivuseinät ovat väriltään mustat. Ulkoväritykseen on myös mahdollista saada toivomasi printtaus.

Space4you S-koossa sopii noin kahdelle henkilölle.
Space4you-tilan ilmanvaihdon ritilät ja kytkimet.
Space4you & RFID-ovenavaus.
Space4you-tilan integroitu kulkuluiska, liukuovet ja ilmaottoaukot.
Space4you-tilan pintamateriaalit takaavat hyvän akustiikan.
Space4you-tilan antibakteerinen violetti LED-valo