Normaali tila - valkoinen valo

Turvallista valkoisen valon desinfiointia sekä korkealaatuista valaistusta kaikenlaiseen ympäristöön. Ei tuota haitallisia ja häiritseviä valon aallonpituuksia, joten se on turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille.

Säästötila - violetti valo

Maksimoi bakteerien eliminoinnin, kuitenkaan tuottamatta haitallisia ja häiritseviä valoaaltoja. Turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille. Täydellinen ratkaisu desinfiointiin. Violetilla valolla on pienempi energian
kulutus.

Puhdistavaa LED- valotekniikkaa

Safe Light on antibakteerinen valaistustekniikka, joka tuottaa jatkuvaa mikrobeja ja bakteereja puhdistavaa valoa. LED-valon violetti ja valkoinen valo desinfioi turvallisesti. Violetilla valolla on pienempi energian kulutus mutta sillä on voimakkaampi mikrobien eliminointiteho. Tällä Led-valotekniikalla on useiden tunnettujen tutkimusten perusteella tehokas vaikutus mikro-organismien eliminoinnissa. Yhdessä perinteisen puhdistuksen kanssa saavutetaan liiketoiminnan uusi normaali arki.

Safe light -antibakteerinen valaistus:

  • toimii jo itsessään perusvalaistuksena, lisänä antibakteerisuus 24h vuorokaudessa
  • luo mahdollisuuden päästä kontrolloimaan ja pienentämään tilan mikrobi- ja bakteeritasapainoa päivin ja öin
  • ei tapa viruksia, mutta eliminoi viruksen tarvitseman isäntäsolun (mikrobi/bakteeri), tehden tällöin viruksien elinympäristön epäsuotuisaksi. Ts. virus ei pysty elämään ilman niitä soluja, mitä tämä valaistus puhdistaa.
  • ei vahingoita kalustuksia, tuotteita tai ihmisiä, eikä tuota mitään riskitekijää tilankäyttäjille puhdistusprosessin aikana.
  • Hyväksytty IEC62471 standardin mukaisesti jatkuvaan ja rajoittamattomaan käyttöön.
  • Vähentää siivouskemikaalien tarvetta
  • Tuotannossa pidentää tuottavuutta
  • Integroidut ratkaisut osana kalustus -ja sisustusratkaisuja

Koskitie 14, 61330 KOSKENKORVA
 Höyläämötie 14, 00380 HELSINKI

Myynti +358 20 775 1370

sales@piantek.fi

Koskitie 14, 61330 KOSKENKORVA
 Höyläämötie 14, 00380 HELSINKI

Myynti 040 124 6207

sales@piantek.fi